Dezinsekce

Jak jsem avizoval v nedávném příspěvku, má nejnovější invence konečně spatřila světlo světa! Tedy, ona už na něm je nějaký ten pátek (konkrétně tři pátky), ale zápočet mi za ni uznali až před několika dny, a tak jsem s tím raději počkal. Nyní je však dílo dokonáno a můj veleúžasný program na exterminaci websraček z mobilních telefonů je na světě.

Stáhnout is ho můžete na GitHubu (jestli mi na to někdo řekne „GitHub patří Microshitu, který je nepřítel svobodného softwaru, měl bys používat GitLab“, usmažím si ho k večeři). K bezchybnému běhu to bude chtít nějaký novější Python, ale to snad většina lidí už má.

Smysl programu je velmi jednoduchý – pustíte jej a on z vašeho zařízení připojeného přes USB kabel automaticky vymaže všechny pseudoviry napsané nad Rea*t Native. Mně například po spuštění skriptu z telefonu v mžiku zmizela aplikace ISIC. O moc jsem tím opravdu nepřišel – předevčírem jsem ve vlaku potkal člověka, který se zoufale snažil průvodčímu v oné aplikaci ukázat kartu, ale ta slátanina webová se mu nechtěla načíst a neustále padala (měl jsem s tím kdysi podobný problém, šlo to asi až na pátý pokus), o vrchol programování se tedy vskutku nejedná, i když nic jiného bych ostatně neočekával. Fyzické karty zkrátka nic nepřekoná, tedy, zjevně určitě ne něco napsané v JavaSc*iptu.

Člověk by si myslel, že odstranění těchhle věcí mu zbytečně zkomplikuje život, ale jak si postupně zvykám od jejich neblahého vlivu abstinovat, zjišťuji jen, že opak je naštěstí pravdou:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.